Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

A 2012. ÉV

(ávett írás 2008. 04. 15)

  

A hivatalos tudományos világ tagadja ugyan, de számos kísérlet (makacsul siető rendkívül pontos órák) azt támasztja alá, hogy 1982 óta fokozottabban elindult a Föld lelassulása. A globális "elit" irányította tudományos világ ezt úgy igyekszik eltitkolni, hogy egy úgynevezett központi időt szolgáltat, ezt használjuk mi magunk is. Bizonyos időnként úgynevezett szökőmásodperceket iktatnak be a hiper-szuper atomórákba, hogy kompenzálják a Föld forgásának lassulása okozta eltérést. De mivel ez kevés, így szükség van a téli-nyári időszámításra, vagyis az évenként kétszer történő óra átállításra. Ezen átállítások alkalmával is csalnak valamelyest, hogy az eltérések ne legyenek észrevehetőek. Ez már amolyan összeesküvés-elmélet számba megy, de mindenki maga is ellenőrizheti, csak szerezzen be pár igen pontos órát, állítsa be őket és várjon egy teljes évet, majd ellenőrizze az eltérést. Ezek az eltérések még csekélynek tűnnek, de némely jóslat szerint 2012-re a Föld forgása le fog állni, vagy legalábbis jelentősen lelassul. Egy igen közel elhaladó égitest (pl. a Nibiru, amely 3600 évenként kerüli meg a Napot és visszatérte éppen 2012 körül várható) teljesen meg is állíthatja, sőt, beindíthatja a forgást a másik irányba, amelynek katasztrofális következményei lehetnek. Maga az Evangélium is egy ilyen prófécia, mely a Vízöntő korszakára helyezi ezt a nagy pólusváltást, és ennek köszönhetően megváltozik a Föld arculata. Jézus maga a Nap, aki eltemettetik teljes 3 napra a Dél keresztjének nevezett csillagképnél (meghal a kereszten). Aztán földindulások és áradások (ezek mind az Evangéliumban vannak), ami érthető, hiszen a Föld egyik fele nagyon lehűl, mert nem éri a Nap ereje, a másik fele pedig nagyon felmelegszik. E két végletes hőmérséklet mezsgyéjén szuperviharok alakulnak ki... Mikor 3 nap múlva a Nap feljön ismét - csak éppen Nyugaton - (azaz Jézus feltámad), a Föld kéreglemezei gyors vándorlásnak indulnak a rotáció beindulása miatt, ami erőteljes vulkanikus tevékenységet hoz magával. Tehát a Föld teljesen megváltozik, teljes szökőár és hatalmas vulkanikus tevékenység (Beköszönt a Vízöntő korszaka, a Föld víz és tűz által "megkereszteltetik"). Új Ég és Új Föld lesz. Jézus ezt mondja a János evangéliumban a tanítványainak, mikor az Utolsó Vacsorára készülve helyet keresnek: „Menjetek be a városba és majd előtökbe jön egy ember, aki vizes korsót visz…”. A vizes korsót vivő ember a beköszöntő Vízöntő korszakot szimbolizálja. Maga Jézus pedig (a Nap) az utolsó vacsorájára készül, hamarosan megfeszíttetik, és vele véget ér a Halak korszaka. Ez egyben szimbolizálja a keresztény világ végének korszakát is, ami – lássuk be – máris recseg-ropog. Maga az Evangélium – mint a Biblia többi próféciája – kettős jelentéssel bír, tehát szimbolizálja a Nap éves járását, hiszen:
- December 23-24-25-én három napra „meghal” a nap a Dél Keresztje csillagképen, majd 26-ától ismét hosszabbodnak a nappalok és rövidülnek az éjszakák.
- Valamint szimbolizálja a korszakváltást, aminek esedékessége ebben a században lesz. Azaz a pólusváltást (ami a Föld történetében már többször megesett, átformálva mindig annak arcát), ami a Föld megállását és irányváltását jelenti, aminek során szintén három napra „meghal” a Nap.
Akit mindezen információk túlságosan lefoglalnak és félelemmel töltenek el, az rossz úton jár. Ugyanis ha meg is történik a kataklizma, a próféciák szerint a „Választottak megtartatnak”. S hogy kik a választottak? Akik FELESZMÉLNEK ISTENI MIVOLTUKRA.
Készüljünk tehát a nagy kataklizmára? Fölösleges! Élni kell az életet és érzésekkel megváltoztatni a világot. Ezek a próféciák ugyanis nem mindenféleképpen beteljesülő dolgok, hanem lehetőségek, amelyek akkor következnek be, ha nem történik meg az emberiségben a paradigmaváltás, a globális eszmélés. Ugyanis az emberiség teremtő mivoltánál fogva megváltoztathatja a dolgok kimenetelét. Tehát nem kell abba a hibába esni, hogy katasztrófára készülünk (ugyanis ha készülünk rá, akkor félünk tőle, tehát mindenképpen bekövetkezik, mi magunk teremtjük meg), nem kell abba a hibába esni, hogy mindent feladunk, mert úgyis minden mindegy. Örömmel, boldogan és szeretetben kell élni és akkor egy számunkra kedvező valóság köszönt ránk. Tehát ne feledjük: az előrejelzések és próféciák csak LEHETSÉGES valóságok, a számtalan lehetséges valóság EGYIKE. Félni semmi esetre sem kell. Mi vagyunk ugyanis a történelem teremtői.


Szeretettel:
-fóka-

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Stomach Upset Amoxicillin Or Penicillin Keldese

(Keldese, 2019.10.08 16:25)

Generic Viagra Wholesale 100mg Kamagra Problems Precio Del Propecia <a href=http://tadalaf20mg.com>cialis 20mg for sale</a> where to purchase discount isotretinoin no prior script overseas