Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Felhívás a magyar nemzet

 

minden tagjához!

 

 

 

 

Hazánk kétségbeejtő morális és gazdasági helyzete nyilvánvaló! Nemzetünk talán soha nem volt olyan mélyponton a történelem folyamán mint napjainkban!

A Szent Korona zászlaja alá várunk minden hazájáért tenni akaró hazafit! Az önzetlen és jó szándékú tenni akarásnak diadalmaskodnia kell az anyagiasság, az önteltség és a gőg felett. Hazánk vezetői a rendszerváltásnak hazudott módszerváltás óta dicső szólamokkal hitegetik és áltatják népünket, miközben teljesen ellehetetlenítik a következő generációk számára az élhető magyar jövőt!

Felszólítunk ezért mindenkit, hogy éljen a Szent Korona tanban szereplő ellenállási jogával!

 

 

·       Követeljük A szent korona tan és a történelmi magyar alkotmány visszaállítását! (azon szokásjog és jogfolytonosság mely ezer évig összetartotta a nemzetet, s amelynek visszahelyezését korrupt vezetőink 1990 óta nem tettek meg)

 

·       Alkotmányozó nemzetgyülés összehívását!

 

·       a kétpolúsú paktumrendszer feloldását! pártok nélküli kormányzást! (mindegy melyik politikai oldal van hatalmon a cél azonos: a nemzetközi nagytőke és csatlósaik korlátlan kiszolgálása)

 

·       rendszerváltás megvalósítását! (a megszálló szovjet hatalom kiszolgálói valamint azok szellemi követői a mai napig ott ülnek a vezető pozíciókban, kezükben a tényleges hatalom; követeljük ezen személyek eltávolítását a közéletből, anyagi, erkölcsi felelősségre vonásukat)

 

 

Alkotmányos Jogfolytonosságot helyreállító nemzetgyülés

és az országos nemzeti bizottmány

Győr-Moson-Sopron megyei szervezete

 

 

 

 

 

2006. május 15:

 

 

 ÉLETKÉP

 

 

 Egy átlagos nap 1906-ban…

 

  Egy mámorosan átmulatott éjszaka után nagyon nehéz rávennem magam a munkába indulásra. A fejem zúg, a torkom kiszáradt. Megváltás ilyenkor a jó hideg víz! Lassan megy az öltözködés, hopp a nadrágomat is fordítva akarom felhúzni. Reggeli gyanánt néhány falat pirított kenyér, egy lélekmelegítő kávé és máris mintha újjászülettem volna.

  A villamos helyett ma inkább gyalog, a tiszta pesti levegőn indulok a hivatalba. Ingem frissen vasalt, öltönyöm szikrázik napfényben. A hölgyeknek kézcsókólomot köszönök, az uraknak kalapot emelek. Látszólag mindenki vidám, egy szép és gyönyörű ország Magyarország lakói. A Pesti Hírlap mai számát nem hagyhatom ki. Károly bácsi ma is kedvesen köszön, megkérdezi hogy vagyok. Tisztelettudó, idős ember a környéken mindenki szereti. Szabadkai születésű ha jól tudom. Hatalmas szalagcím a Csíksomlyói Búcsúról az első oldalon. Idén is biztos rengeteg ember fog elzarándokolni a magyarok Szent hegyére hálát adni Szűz Máriának, a jó Istennek. Ha szekéren próbálnám megközelíteni akkor már egy héttel előbb elkellene indulnom, hogy az Istentisztelet napjára odaérjek. Milyen nagyszerű érzés lehet annyi igaz magyar közt imádkozni nemzetünkért. Közben elhaladok az országház előtt is. Vajon a Szent Korona országának hány városának lakói válthattak téglajegyet az építéséhez. Győr, Miskolc, Kolozsvár, Brassó, Szabadka, Kassa, Pozsony, Zágráb. Reggelig tartana a felsorolás olyan szép nagy a Kárpát-medence Magyarországa. Szépen kikövezett macskaköves utcákon vezet az utam mire a munkahelyemre érek. A mai nap már eltelik valahogy hisz péntek van. A munka mennyisége elenyésző. Az igazgató úr azzal fogad, hogy fontos ügyben Pozsonyba kell utaznom hétfőn. Csodálatos város, királyainkat is koronázták itt. Talán lesz majd egy kis időm a város megnézésére. Munkám nagyon érdekes. Az ország statisztikai adatainak összegyűjtése, lejegyzése és az azt követő rendszerezés. Soka az utazás szinte minden vármegyében jártam már. Felemelő érzés ezt a nagyszerű országot szolgálni.

  A nap végén fáradtan esek ágyamba. A reggeli ébredéskor úgy tűnik, mintha le sem feküdtem volna. Hol is vagyok? Álom lett volna csak az egész? Az évszám 2006. A jelen száz évvel később van. Milyen szép álom! Vajon megérjük, hogy ismét egy ország legyen a Kárpát-medencéből? Talán nem csak álom marad és ha erős a hitünk még eljöhet az az idő amikor újra a teljes Magyarországon dolgozhatunk egy szép és gyönyörű országért. Isten segíteni fog!”

 

                                                                              Ifj. Németh József

 

 

2006. május 16:

 

 

 

Nyelvtörő gyakorlat

 

 

 

  Nagy örömmel tudatjuk a tisztelt hallgatósággal, hogy 2006. április 23-án házasságot kötött egymással T. Márta a Fidesz Magyar Polgári Szövetség, valamint K. Tamás a Magyar Szocialista Párt vezető politikusa. A szép esemény megrendezésére egy mindenki által ismert, vidéki páholyban került sor.

  Az ifjú pár pártjaik tagjain kívül meghívta a másik két parlamentbe jutott párt tagjait is, valamint az egységes világállam megteremtésén fáradozó barátaikat. A boldogító igen kimondása után nyugtázhatta az egybegyűlt násznép: nem lehet Márta másé, mert Márta már Tamásé. Az esküvőt követő lakodalmon aztán kedvükre dőzsölhettek „politikusaink” az adófizetők pénzéből. Volt ott minden mi szem szájnak ingere. Francia pezsgő, kaviár, tíz fogásos ünnepi vacsora. Az esküvői tortát a világ leghíresebb cukrászai készítették. Fontos, hogy méreg drága legyen. Nagyon nagy ellentmondás ez a flancolás annak tudatában, hogy az ország a gazdasági szakadék szélén táncol, lakossága egyre jobban elszegényedik. A lényeg, hogy ők élvezhetik mások nyomorúságára a luxust. A titokzatos hozományról csak sejtések vannak. Reméljük nem a lassú, de biztos nemzethalált tartalmazza.

  A jeles esemény végén csak az motoszkálhat a kívülállók fejében, vajon ez a nagy összeborulás tulajdonképpen milyen érdekeket is szolgál? „Mélyen tisztelt vezetőink” ugyanis bebizonyították, hogy a háttérben egy álláspontot képviselnek és ez nem a magyar nemzet érdekeinek képviseletét jelenti. Vigyázzunk a báránybőrbe bújt farkasokra!    

 

Ifj. Németh József

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.