Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

 

"Szép múlt vagyok, hitet adó,
Jelen vagyok, szétáradó,
Jövő vagyok, lélek szőttes,
Magyar vagyok, örök győztes!"

 

 Szőke István Attila

 

 

 

 Kép 

Szent Korona 

 

  A szanyi és környékbeli fiatalság hazánkért, nemzetünkért való tenniakarása hozta életre a Rábaközi Vigyázók Baráti Társaságot. Mivel már korábban is szerveztünk sikeres előadásokat, koncerteket úgy éreztük jó volna egy megfelelő nevet találni magunknak, hogy mindenki számára világos és egyértelmű legyen a szervezők kiléte. Nem titkolt szándékunk, hogy felrázzuk a magyar nemzetet csipke rózsika álmából és elvigyük a békés, de nemzetépítő tenniakarás felé! A honlapon szeretnénk közzétenni elkövetkező programjainkat. Előadásokkal, filmvetítésekkel és egyéb rendezvények szervezésével szeretnénk minden környékbeli magyar testvérünkben felébreszteni a tiszta hazafiasság érzését, megismertetni vele hiteles szkíta-hun gyökereinket, dicső múltunkat, nemzetünk nagyjait! Szeretettel várunk bárkitől ezen célokra irányuló bárminemű kezdeményezést!

                                                                             Rábaközi Vigyázók Baráti Társaság

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Harka

(Spaller Erika, 2008.08.26 16:16)

További sok sikert és erőt kívánok a munkáhoZ! örülök, hogy nagyszüleim szülőfalujában is vannak a jövőért tenni akaró magyarok.

Szany

(ifj. Németh József, 2008.05.16 21:52)

Őszintén köszönünk minden jószándékú, építő és dícsérő hozzászólást, bíztatást! Reméljük, hogy megtudunk felelni ennek a nagy dícséretnek! Igyekszünk annyi biztos!

Budapest

(Heiter Jenő, 2008.05.13 20:13)

Szerintem is nagyon jó az oldal,remélhetőleg sokan fogják még megtekinteni, értelmes emberek szerkesztik, hozzáértők, mert látszik a lap minőségén, szerkesztettségén.Bízom abban, hogy ami már a fővárosban is szemet szúr az embereknek, annak hosszú jövője lesz.
Budapesten sokan nézegetik a honlapot, és kíváncsian várják a többi írást is.Csak gratulálni lehet!!!!!!!!

9025 GYőr, Szarvas u. 16

(Tóth Timea, 2008.05.13 19:20)

Sziasztok, gratulálok szivből a honlapotokhoz :))nagyon jó érezni hogy egyre többen vagyunk, akik lassan-lassan elindulunk egy másik úton: egy tiszta, békés, igaz úton!! ERőt, bölcsességet mindenkinek, akik részt vesznek a nemzetépítő munkában! Timi, Petőfi Műv. HÁz, Győr